"Loading..."

Over mij

Hallo, ik ben Nane!

(Je spreekt het uit als Naa-nuh)

24 ritjes rond de zon. Opgegroeid in Vlaams-Brabant. Werkend in Leuven. Verslaafd aan mijn iPhone. Fervent social media gebruiker. Enthousiast over eten, series, reizen en mijn kat. Ik wandel doorgaans optimistisch door het leven. Ik maak voor alles lijstjes omdat ik geniet van dingen te kunnen schrappen. Ik ben gepassioneerd door taal en ken bijgevolg heel wat random uitdrukkingen in random talen. Ik heb om de twee uur honger. Ik eet het liefst van al chocomousse (mijn mama’s recept is het beste). Ik geniet van uitstapjes en avondjes weg met vrienden. Ik vlieg graag (niet zelf). Ik kan uren naar een wereldkaart staren. Ik wil de wereld ontdekken. En mezelf.

Mijn brein maakt nogal vaak overuren. Ik analyseer veel situaties, en heb veel ideeën. Neerschrijven helpt. Dus besloot ik van dat maar gewoon te doen.


Op de hoogte blijven van mijn posts? Klik dan rechtsboven op 'inloggen', maak een account aan en je krijgt nieuwe posts zo in je inbox!

3 BLOGS, 3 VERHALEN

Wat valt er te lezen?

Klare Kijk

Zoals je hierboven al kon lezen: ik over-analyseer. En daar is eigenlijk helemaal niets mis mee. Neem een kijkje in mijn gedachtengang.

Nanebraska

Toen ik voor mijn studies de grote plas overstak, moest ik uiteraard het thuisfront op de hoogte kunnen houden. Ga terug in de tijd en lees hoe ik mijn eerste stapjes in het bloggerswereldje zette.

Schoolse schrijfsels

Media en communicatie, twee grote passies. Heel wat opdrachten en examens later behaalde ik een master in de journalistiek. Beoordeel hier mee mijn schrijfsels.