"Loading..."

Nanebraska

Bang om te vergeten

Het ergste aan op Erasmus gaan is het feit dat er ooit een moment gaat komen dat je heel veel vergeten bent: dingen die je hebt meegemaakt, dingen waarvan je dacht dat je ze nooit zou doen, dingen waarmee je dagelijks geconfronteerd werd dat het routine werd, …

Lees meer

The End

Na een ongelofelijke ervaring die 4 maanden geduurd heeft, bevind ik me op moment van schrijven weer in de lucht, op terugweg naar ons kleine Belgenlandje. De dag dat ik naar Kearney vertrok lijkt eerder 4 weken in plaats van 4 maanden geleden.

Lees meer

Let it snow!

Vandaag is een bijzondere dag… de eerste sneeuw van het jaar is namelijk gevallen! Voor de Nebraskanen is dat helemaal niet zo bijzonder natuurlijk, en velen zijn het liever kwijt dan rijk, maar ik loop al de hele dag met een glimlach van oor tot oor rond.

Lees meer

Tikkende tijdbom

Mijn vorige blogpost begon met de uitroep “Wat, er is al een maand voorbij???” en deze kan ik starten met “Wat, er zijn al 2 maanden voorbij???”. Het is met andere woorden een tijdje geleden dat ik nog iets geschreven heb voor jullie...

Lees meer

In the middle of nowhere

Waarschijnlijk dat jullie aan het thuisfront het op een andere manier beleven, maar WAT, ER IS AL EEN MAAND VOORBIJ?!?! Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat! Dat bevestigt nog maar eens de uitdrukking ‘time flies when you’re having fun’.

Lees meer

3 pijlers van de Amerikaanse cultuur

We zijn al weer 2 weken verder! Ondertussen is the college life hier echt begonnen. Ik heb zelfs al essays moeten schrijven. We vlogen er dus meteen goed in! Gelukkig heb ik niet veel les zodat er naast huiswerk ook nog tijd is voor andere dingen.

Lees meer