"Loading..."

Klare Kijk

"Dat hoort bij het leven"

2017 was een rotjaar, en ik ben blij dat ik het achter me kan laten. De voorbije dagen werden mijn sociale media overspoeld met hoogtepunten en throwbacks allerhande, en dat is helemaal oké. Reflectie is leuk, maar dat moet ook kunnen wanneer je een minder fijn jaar hebt gehad.

Lees meer

“Hij wilt blijven hangen, gij wilt verder gaan”

​Ik vind het fijn wanneer mensen potentieel in mij zien. Dat ze beseffen wat voor persoon ik ben en kan zijn. Zelfs mensen die me niet voor de volle 100% kennen, zien blijkbaar gedrevenheid in mij. Om te blijven gaan, maar vooral om te evolueren, om te groeien, om bij te leren.

Lees meer

"Ik ben er"

Het is het laatste bericht dat ik van jou kreeg. Het einde van een WhatsApp gesprek waar ik maandenlang mee opstond en mee ging slapen, waar nooit een einde aan leek te komen. Ik zie de ironie er wel van in. “Ik ben er”, en nu ben je dat niet meer.

Lees meer

​“Ge moet een beetje sterker worden”

Onlangs kreeg ik die uitspraak op mijn bord… “Ge moet een beetje sterker worden”. Van een persoon die mij een luttele 15 maanden heeft gekend, waarvan er 10 enorm zwaar zijn geweest. Ik heb op minder dan een jaar tijd klappen te verduren gekregen die ik niet zag aankomen. Die ik nooit had kunnen zien aankomen. Die een terechte impact hebben gehad op mij als persoon. Maar ik “moet een beetje sterker worden”.

Lees meer